High Select

Zorg en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen! Heb je ambitie om de Zorg te verbeteren? Dan is het Traineeship Zorg & Welzijn wat voor jou! Met het tweejarig Traineeship van High Select volg je een waardevol ontwikkeltraject waarin je intensief wordt begeleid, getraind en gecoacht. Daarnaast doe je veel kennis en ervaring op in projecten die je bij verschillende zorgorganisaties uitvoert.
HS_logo.jpg

Als Young Professional wil je natuurlijk een vliegende start maken in je carrière. High Select biedt je de kans om erachter te komen in welk segment en op welke positie jij floreert. Werk mee en voer verschillende projecten uit op een afdeling in de richting van beleid, HRM, financiën, marketing, communicatie, Kwaliteit, bestuursondersteuning of wet- en regelgeving. Ontdek zo waar jouw interesses liggen en hoe je met jouw talenten Waarde kunt toevoegen aan de Zorg!

Ben je benieuwd naar de projecten? Neem vooral eens een kijkje bij onze High Select-ers om te zien waar zij zoal opdrachten uitvoeren.

Naast de ervaringen die je op gaat doen, volg je het High Select Ontwikkelprogramma. Dit bestaat uit professionele begeleiding & Coaching, waardevolle Trainingen, Ontwikkelassessments, Workshops en Inspiratiesessies. Dankzij dit intensieve Opleidingstraject ben jij na afloop van ons Traineeship helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière! 

Waarom pas jij bij High Select?

/ Jij zit vol Passie voor de Zorg. Dit geeft jou energie om het elke dag een beetje beter te doen; 

/ Kwaliteit staat voor jou voorop. Goed komt voor veel; 

/ Jij beschikt over Lef. Jij durft die eerste stap te zetten;

/ Jij bent open en maakt heldere afspraken; 

/ Ontwikkeling is belangrijk voor jou. Jij wilt er het maximale uit halen!

Waar krijg jij energie van?

Wij bieden als onderdeel van ons Ontwikkelprogramma aan iedere Trainee een Energy Drives® scan. Dit is een tool om inzicht te krijgen in jouw gedrag én die van anderen. Dit heeft te maken met drijfveren: denkvoorkeuren die aangeven waar je energie van krijgt of waar je op leeg loopt. Inzicht in jouw drijfveren kunnen je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling, zowel privé en als toekomstig veranderaar in de zorg.

Ben je benieuwd naar onze organisatie?

Bekijk dan via het volgende linkje onze bedrijfsvideo: https://magnet.me/nl-NL/bedrijf/high-select

Of kom gezellig koffiedrinken: https://www.werkenbijhighselect.nl/vacature-koffiedrinken/koffiedrinken

Onze sponsoren