Vereniging voor OverheidsManagement

Afbeelding1.png

Wie zijn wij?
Bij de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) brengen we ambtenaren informeel samen en agenderen we maatschappelijke thema’s die aandacht verdienen. De nadruk ligt op het organiseren van reuring, verrassing en vernieuwing. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste professionals. We zijn overigens praktisch buren van de B.I.L-kamer in Wijnhaven, want we zijn gevestigd in het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Turfmarkt 147). 

Wat doen we?
Ons online platform, "platform O" is de plek waar boeiende columns en wetenschappelijke artikelen samenkomen. Hierbij niet te missen zijn onze energieke evenementen zoals Reuring!Café (een sprankelend debatprogramma met topbestuurders), en onze boeiende online collegereeksen, genaamd OMOOC. Daarnaast zetten we jaarlijks de schijnwerpers op de meest uitmuntende ambtenaren en organisaties met de OverheidsAwards, waar erkenning en prijzen worden uitgereikt aan de Beste Overheidsorganisatie/-innovatie en Overheidsmanager van het Jaar.

Kom bij ons stagelopen 
Ben je een enthousiaste stagiair(e) met passie voor het openbaar bestuur? Dan is de VOM op zoek naar jou! Je krijgt als stagiair de unieke kans om samen te werken met hen die het verschil maken in overheidsland. Daarnaast werk je door middel van onze projecten aan je projectmanagement-vaardigheden. Afhankelijk van jouw interesses en ervaring zijn er verschillende activiteiten die je kunt oppakken.

Verdien een extra zakcentje
Bij het organiseren van het debatprogramma Reuring!Cafe in de Glazen Zaal zijn we nog op zoek naar sterke mannen en vrouwen die ons willen helpen bij de op- en afbouw. Wil je een extra zakcentje verdienen waar je tegelijkertijd een interessant debat kan volgen, neem dan contact met ons op!

Deel jouw scriptie op platform jOng
​​​​​​​Platform jOng fungeert als een brug tussen de frisse inzichten van jongeren en de praktijk van het openbaar bestuur en de wetenschap. Wil je jouw scriptie in de schijnwerpers zetten en delen met een breed publiek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe ons platform jou de perfecte kans biedt om je onderzoek te presenteren aan de wereld! 


Geïnteresseerd of heb je een vraag? Mailen kan naar Myrthe Stijns via myrthe@vom-online.nl

Bezoek onze website: www.vom-online.nl en/of volg ons op LinkedIn en twitter: @overheidmngt


Afbeelding1.jpg

Onze sponsoren