Nautus

Nautus-logo-2.png

Werken bij Nautus is jezelf continu ontwikkelen in een beweeglijke omgeving. Waarin je zelf stuurt op resultaat. Zo krijg je de kans en verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Elke dag weer.

Hoeveel verantwoordelijkheid wil je hebben?
​​​​​​​Eigenlijk is het alsof je bij ons regelmatig aan een nieuwe baan begint. De uitdagingen die je als adviseur voor je kiezen krijgt bij verschillende gemeenten zijn steeds net even anders. Je verantwoordelijkheid? Die is wel altijd gelijk: heel groot.

Vanaf je eerste dag krijg je het vertrouwen van de rest van het team en je opdrachtgevers. Mocht dit allemaal erg spannend klinken, dat klopt. Niet iedereen is dan ook geschikt om bij ons aan de slag te gaan.

Een hecht team
We zien elkaar niet elke dag. Toch zijn we een zeer hecht team. Dat is ook nodig met opdrachtgevers die veel van je creativiteit, doorzettingsvermogen en denkkracht vragen. Werken bij Nautus is absoluut veeleisend. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je het naar de zin te maken. Samen stippelen we jouw groeipad uit, kun je rekenen op goede begeleiding, prima arbeidsvoorwaarden en de nodige door ons verzorgde ontspanning.

Het geheim van een fijne carrière bij Nautus? Wees je nieuwsgierige, kritische en niet bange zelf. Dan volgt het plezier automatisch en maak je je onmisbaar. We werken namelijk niet voor gemeenten, maar met mensen. Specialisten die graag met andere bevlogen mensen dingen willen bereiken. Misschien straks wel met jou.

Durf jij het aan?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die als adviseur bij ons willen komen werken. Klik op de onderstaande button voor een open sollicitatie of het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Onze sponsoren