Bestuurskundige Berichtencommissie

Bestuurskundige Berichten commissie

Babette Beckmann Voorzitter
Zosja van Rooijen Secretaris
Sam Arie Alfonso Luijben Lid
Luuk Geuze Lid
Daan Hin Lid
Tamer Gözübüyük Lid
Jelle Roks Lid

De Bestuurskundige Berichtencommissie (BB-commissie) is afgelopen jaar heropgericht door een groep enthousiaste B.I.L.-ers! Dit is het wetenschappelijke blad van de B.I.L., waarin prikkelende interviews met hoogstaande personen binnen onder andere de bestuurskunde, politicologie en internationale betrekkingen. De BB wordt twee keer per jaar uitgegeven aan alumni bestuurskundestudenten. Komend jaar wil de commissie de oplage van de BB verhogen, zodat ook geïnteresseerde bachelor bestuurskundestudenten een exemplaar kunnen krijgen.

Daarnaast is de BB-commissie een eigen podcast gestart. Hierin praten de commissieleden over allerlei actuele bestuurskundige en politieke onderwerpen. De commissie is van plan vier keer per jaar een podcast te publiceren die voor iedereen te beluisteren is. Deze commissie is de perfecte plek om je creativiteit de vrije loop te laten gaan om een mooi en professioneel blad in elkaar te zetten. Ook kun je je interviewvaardigheden ontwikkelen door interessante interviews af te nemen.

De Bestuurskundige Berichtencommissie valt onder de commissaris Onderwijs. Je kan de commissie bereiken via bestuurskundigeberichten@bilboard.nl.

WhatsApp_Image_2020-02-01_at_17.20.17.jpeg
IMG_1956_1.JPG

Onze sponsoren