BECIS | DIOR

Mensen, dat is waar het bij BECIS | DIOR om draait. Juist bij op het oog technische zaken zoals ICT, digitalisering en informatiebeheer, staan bij ons de mensen op de eerste plaats. Adviesbureau BECIS is al 15 jaar dé kennispartner van overheidsorganisaties via advies, interim-management en uitvoering, terwijl de DIOR Academy al ruim 30 jaar hét opleidingscentrum is op het gebied van informatiemanagement. En dit alles met de mens als middelpunt.

Wij beschouwen het centraal stellen van de gebruiker als een essentiële voorwaarde voor een succesvolle verandering. Daarom draait het voor ons, bij alles wat wij voor onze opdrachtgevers doen, om de mensen die met de systemen gaan werken. Onze taak stopt niet bij de aanschaf of inrichting van het nieuwe ICT-systeem; hij begint daar pas.

Onze medewerkers zijn energieke, enthousiaste en hoogopgeleide mensen die midden in de (digitale) samenleving staan. We investeren volop in opleiding, groei en kennisdeling. Die professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze mensen is de kracht van BECIS | DIOR als geheel, waarvan onze opdrachtgevers elke dag opnieuw profiteren.
Past dit nou helemaal bij jou? Bezoek dan snel onze vacaturepagina: https://www.becis.nl/vacatures/ - Met je talent bijdragen aan de maatschappij? - BECIS

BECIS1.jpeg
BECIS2.jpeg