Introductiecommissie

Introductiecommissie


De volgende personen vormen de introductiecommissie 2018-2019:

  • Megan Elijzen (voorzitter)
  • Mare Beeldman (secretaris)
  • Silke Osinga (penningmeester)
  • Tamara van der Klashorst (promotie)
  • Rianne Scheerhoorn (gezelligheid)
  • Justin Spruit
  • Martijn Weber

De Introductie Commissie organiseert het komende jaar zowel de Proefstuderen Plus, EersteJaarsDagen als de Ouderdag.

De B.I.L. organiseert in februari sinds enkele jaren de Proefstuderen Plus. Twee dagen lang zullen scholieren de mogelijkheid krijgen om mee te lopen met de bestuurskunde studenten en het studentenleven zo van dichtbij meemaken.

De commissie zal een uitgebreid programma neerzetten, zodat de scholieren een onvergetelijke indruk van ‘Bestuurskunde in Leiden’ op kunnen doen. De laatste jaren hebben de scholieren onder andere een hoorcollege bijgewoond en zijn ze op excursie geweest naar de gemeente Leiden en het Vredespaleis. Verder is er een kroegentocht georganiseerd naar de bekende Leidse kroegen en werd er gezellig gegeten op een studentenvereniging. Ook verzorgt de B.I.L. logeeradressen voor de scholieren in de studentenhuizen van de B.I.L.-leden. Er zal kortom een druk en leuk programma samengesteld worden voor twee dagen.

Eens in de twee jaar organiseert de B.I.L. een ouderdag voor haar leden uit het eerste en tweede studiejaar. Op deze wijze kunnen ouders kennismaken met de studie Bestuurskunde die hun zoon of dochter volgt. Twee jaar geleden werd de avond geopend door een hoorcollege van Mr. Dijkstra. Daarna volgde een paneldiscussie met eerste en tweedejaars studenten over een bestuurskundig relevant onderwerp. Ook dit jaar zal een interactief programma worden georganiseerd om ouders, studenten en docenten nader tot elkaar te brengen.

Onze sponsoren