Wij zoeken jou!

Beste B.I.L. lid,

Wellicht heb je gemerkt dat het Landelijk Congres der Bestuurskunde (LCB) in 2022 vanuit studievereniging B.I.L georganiseerd zal worden. Het Landelijk Congres der Bestuurskunde is een jaarlijks terugkerend toonaangevend evenement in de bestuurskundewereld. Voor meer informatie over het LCB zie de website: www.lcb.nl

Nu het LCB in 2022 vanuit B.I.L georganiseerd wordt dient er een nieuw LCB-bestuur gevormd te worden. Daarom is B.I.L, samen met het huidige LCB-bestuur en het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskundeverenigingen (LOB) op zoek naar enthousiaste B.I.L leden die in 2022 een geslaagd congres willen organiseren. De sollicitaties hiervoor zijn nu geopend! In het bijgaande document ‘functieomschrijvingen LCB 2022’ vind je informatie over wat het LCB-bestuur precies doet, uit welke functies het bestuur bestaat, en hoe je kunt solliciteren voor het LCB-bestuur 2022.

Er kan vanaf nu tot en met 4 april 23:59 gesolliciteerd worden. Je kan solliciteren door je CV en een motivatiebrief, met daarin een top drie van bestuursfuncties te mailen naar voorzitter@lcb.nl. De sollicitatiegesprekken vinden midden april plaats; de specifieke data van deze gesprekken worden later bekend gemaakt. 

Bij vragen over een LCB-bestuursjaar, de sollicitatieprocedure, één van de bestuursfuncties of andere LCB-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Jort Kamphuis, de voorzitter van het LCB-bestuur 2021 via voorzitter@lcb.nl. Hij zal je vraag zelf beantwoorden, of doorzetten naar één van de andere huidige bestuursleden. 

Hopelijk ben je hiermee voldoende geïnformeerd! 

Onze sponsoren