Vacatures en stages

Vacatures en stages


De VOM zoekt stagiairs!

De Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) is een netwerk van vernieuwende overheidsmanagers uit alle lagen van het openbaar bestuur in Nederland. Lees hier meer!

De 5 meest gemaakte fouten in een motivatiebrief

Ken je dat gevoel? Na lang zoeken, vind je eindelijk een vacature die op jouw lijf geschreven is. Je CV is up-to-date… Maar dan vragen ze je een motivatiebrief mee te sturen. De motivatiebrief is vaak het lastigste van je sollicitatie. Daarom delen wij de 5 meest gemaakte fouten in motivatiebrieven, zodat jij die fouten niet meer maakt!

Funding Circle

Funding Circle is ’s werelds grootste online marktplaats voor zakelijke leningen, buiten China. We veranderen structureel de manier waarop geld geleend en uitgeleend wordt. We helpen het MKB om te groeien, creëren duizenden banen en veranderen het leven van ondernemers. Tegelijk zorgen we dat investeerders een eerlijk rendement kunnen behalen en hun geld direct kunnen laten werken in het MKB. Lees hier meer. 

Appli

Appli maakt het vinden van een stagiair of stage leuker, makkelijker en efficiënter voor studenten en bedrijven. Dit doet Appli door middel van een app die student en bedrijf met elkaar verbind voor stages en stageplekken. De Appli app is gericht op het makkelijker tot stand brengen van de eerste match en contact tussen student en bedrijf voor stages. Klik hier voor meer informatie!

Traineeship VNG

Geïnteresseerd in een traineeship met een eerste opdracht op het gebied van organisatieontwikkeling/Human Resource Development? Dan is deze opdracht binnen het VNG Traineeprogramma wellicht iets voor jou!

Zie hieronder de volledige opdrachtomschrijving. Kijk voor meer info hier of mail naar trainees@vng.nl.

Vereniging voor OverheidsManagement (VOM)

De Vereniging voor Overheidsmanagement zoekt stagiairs!

De Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) is een interbestuurlijk netwerk voor topambtenaren uit de gehele publieke sector. Vanuit het Bureau VOM, gevestigd in het Ministerie van Binnenlandse Zaken, faciliteren we kennisinteractie tussen overheden en bevorderen we de expertise van de moderne ambtenaar.

Wat biedt een stage bij de VOM jou?
Een stageplaats bij een kleine organisatie waar je zoveel verantwoordelijkheid gegeven wordt als je aankan. We bieden je ruimte tussen innovatieve en enthousiaste overheidsmanagers. Er zijn verschillende activiteiten op te pakken, o.a. afhankelijk van jouw ervaring en interesses. Heb je interesse kijk op onze website en neem dan contact op met Nick Toet.

Nederlandse School voor Openbaar Bestuur

De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) is een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksinstituut in Den Haag. De NSOB biedt uitdagende en innovatieve postacademische opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk. De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek. Door de koppeling tussen het onderwijs- en onderzoeksinstituut wordt wetenschappelijke kennis over en praktijkervaring met het Nederlandse openbaar bestuur met elkaar verbonden. Lees hier meer!

Onze sponsoren