Blokken met de B.I.L.

Blokken met de B.I.L. – Fysieke studiesessies Campus Wijnhaven

Vanaf 3 mei gaat de Studievereniging B.I.L. in samenwerking met de Universiteit Leiden (faculteit FGGA) Blokken met de B.I.L. organiseren. Dit zijn studiesessies waarbij bestuurskundestudenten de mogelijkheid hebben om fysiek op Campus Wijnhaven te studeren. Iedereen is welkom, dus BBO en EBM jaar 1, 2 en 3, masterstudenten en niet-leden. Iedere studiesessie begint om 14:00 en duurt tot 17:00. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Uiteraard hoef je als student niet tot 17:00 te blijven en heb je de mogelijkheid om eerder weg te gaan. 

Vanaf 3 mei (week 18) worden er meerdere malen studiesessies aangeboden. Wij zijn van plan om tenminste tot en met de tentamenweek (week 21) deze studiesessies aan te bieden. Het aantal studiesessies dat per week wordt aangeboden verschilt. Dit wordt uiteraard met jullie gecommuniceerd via onze sociale media. In week 21 worden op 25, 26 en 27 mei studiesessies aangeboden. Voor allebei de dagen worden twee lokalen beschikbaar gesteld. Wij hebben de lokalen als volgt ingedeeld: één lokaal als stilteruimte en één lokaal voor groepsoverleg. In totaal kunnen 18 mensen zich inschrijven per lokaal. Wees er dus snel bij!

Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9nG686ZUVLSSU9-S3YGV11FYYr5YI9HO7S3miXFozX3IT0w/viewform 

Vul alle benodigde informatie in. Hierbij volgen wij de AVG-richtlijnen (Autoriteit Persoonsgegevens). Je zal moeten aangeven op welke dag en welk lokaal je wilt zitten. Als student kan je voor week 18 maar één keer inschrijven voor een studiesessie. Dit kan echter voor de weken erna veranderen. Inschrijvingen voor de studiesessies gaan één dag van tevoren dicht. Mensen die zich hebben ingeschreven voor de studiesessies, worden verwacht daadwerkelijk op te komen dagen. Kan je toch niet, meld dit tenminste twee dagen van tevoren via info@bilboard.nl

Tot slot willen wij nog benadrukken dat alle Covid-19-maatregelen worden nageleefd. De desbetreffende bestuursleden zullen ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Het niet naleven van de regels, heeft uitsluiting voor toekomstige studiesessies als gevolg. 

Voor vragen: mail info@bilboard.nl

Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk bij de studiesessies te zien. Wij hebben er zin in!

Namens het 36ste bestuur der B.I.L.


Word lid van de B.I.L.: https://www.bilboard.nl/word-lid/personalia

Instagram: https://www.instagram.com/studieverenigingbil/

Facebook: https://www.facebook.com/SVBILDH

Website: https://www.bilboard.nl/mijn-bil

Onze sponsoren