Funding Circle

Funding Circle


Funding Circle is ’s werelds grootste online marktplaats voor zakelijke leningen, buiten China. We veranderen structureel de manier waarop geld geleend en uitgeleend wordt. We helpen het MKB om te groeien, creëren duizenden banen en veranderen het leven van ondernemers. Tegelijk zorgen we dat investeerders een eerlijk rendement kunnen behalen en hun geld direct kunnen laten werken in het MKB.

We zijn één van de snelst groeiende bedrijven in de wereld, met teams in Amsterdam, Berlijn, Londen en San Francisco. Voor de groei in Nederland zijn Leidse bestuurskundigen niet onbelangrijk geweest; van sales en special projects tot onze Managing Director; (oud-)BIL’ers zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

Omdat we een verandering willen realiseren in meer markten en landen, groeit ons team erg snel. Elke dag bij Funding Circle is anders, met nieuwe uitdagingen en volop kansen om je verder te ontwikkelen. Werken bij Funding Circle betekent risico’s nemen: om te leren en te groeien. We willen iedereen in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen en we verspillen geen tijd en talent door een strikte hiërarchie.

Voor ons kantoor op de Amsterdamse Zuidas zijn we op zoek naar zowel nieuwe stagiair(e)s als nieuwe collegae. Wat betreft de concrete invulling van de stage zijn we, zowel qua duur als qua inhoud/afdeling (bijvoorbeeld public affaires, strategie, sales, marketing, content of daarbuiten) flexibel. Wel is van belang dat je over academisch werk- en denkniveau beschikt, net als een gezonde drive om net even verder te gaan waar anderen stoppen. Wat betreft banen kan je ook kijken op https://www.fundingcircle.com/nl/careers


Is je interesse gewekt, of wil je gewoon wat meer weten? Neem contact op met Jasper Verbeek: jasper.verbeek@fundingcircle.com

Onze sponsoren